2015/12/15

20D o llibre dels nacionalistes que "insulten" a altres dient-los: "nacionalistes"

...i de les noves formes que pren el nacionalisme espanyol per seguir vivint "rotllo ave fénix"
Si, observe, recapacite, faig enllaços entre conceptes, pense ( a la meva manera, però pense)... i veig EL NACIONALISME ESPANYOL SEPTIFORME, com els caps del drag-bèstia de l'Apocalipsi, més o menys d'aquesta manera:
1. Forma de "laicisme-progre de guapet madrileny que quan mane (si és que ho fa alguna vegada): "arriba España y aqui no cambia nada". Marca PSOE, que com la cocacola té un ingredient secret que mai no dona a conéixer... (capitalisme neoliberal disfressat d'orgull gai)
2. Forma de "teja-mantilla-España se rompe y por encima de mi cadaver". I a fer el lladre en el "yate de Suso&Lula". Dreta capitalista amiga dels bancs i enemiga dels altres bancs, els que fan de llit a la pobra gent desemparada. Catòlica i sentimental amb "funda mental" opaca. Marca PP, imPPutats, emPPresonats, enxamPPats... ladres beatos, vaja.
3. Forma de "pijo-postmoderno-fascista-que ya no va a misa porque acabó hasta los h... de les Escoles Pies del Mossén aquell de SentMenat". Com ve de Barna sembla més modern i olímpic, però Barcelones hi ha moltes i aquest és dels de "la bolsa sona i és bona". Marca C's. De ciutat, si... i als de poble que ens donen butifarra.
4. Forma de "me-cambio-de-partido cuando me conviene para vivir asi que es morir de amor a la patria". Marca UPyD. De l'Espanya més rància i dels trasvassaments Tajo-Segura-Guadiana-Guadalaviar... o siga "chaqueteros de toda la vida" amb pose d'honorables demòcrates.
5. Forma de "yo-soy-la-unica-izquierda-verdadera-tres-personas-solo-un-dios". Marca IU (canviant de marca tota una vida). Rojos de La Roja. Bandera Pasionaria i sempre mirant enrere i copiant programes electorals de "rojillos europeos". De forment ni un gra... que quan toquen poder esdevenen com els socio-listos aquells... (per norma general espanyola)
6. Forma de "yo-no-soy-esa-que-tu-te-imaginas", "puede-ser-mi-gran-noche electoral. Marca Podemos. Sense la gent ni són ni seran res... Pel moment sembla que la gent apuntala, que a Espanya hi ha de bona gent també, què us creieu?... Una oportunitat?... La gent la mereixem, i ells...?
7. Forma de FEIXISTA ESPANYOL de tota la vida. Marca VOX, España2000 i totes les demès maneres d'amagar-se per no semblar i ser al mateix temps nazis, malparits i gentola... Donen bosses de menjar als pobres i celebren misses en honor al Franco aquell... diuen que són pocs, però els hem de posar a la llista, que aquests estan amagats aqui i allà i mai se sap.

En fi..  TOT MOLT ESPANYOL, que no té res de mal, ni de bo... Però ÉS NACIONAL, o siga: cafè & mantecao. RES DE NOU
I ara ELS NACIONALISTES SOM ELS PERIFERICS "de pueblo"... ah, si, si... preparats per al show nacionalista espanyol? ... COMENÇA LA MASCLETÀ...
20D, a vespres de Nadal...
i la gent comprant loteria i gambes congelades sense centrar-se en assumptes electorals... ai mare... SERÀ CERT ALLÒ DE QUE ANEM A RE-TRANSITAR ESPANYA?